Ves al contingut principal

SONS I COLORS DEL MÓN

El passat dimecres 19 de febrer les alumnes de segon de primària de l'escola Montclar van participar a la Unitat Didàctica Interdisciplinària: "Sons i colors del món" que organitzen les escoles artístiques d'Igualada.
Van participar alumnes del segon curs de primària de diverses escoles d'Igualada i de Vilanova del Camí. El centre d'interès d'aquesta Unitat Didàctica ha estat la cançó i l'art tradicional del món.
Ha estat una experiència molt enriquidora, creativa, emocionant i divertida, al mateix temps que ha estat possible estrènyer lligams entre l'art plàstic i musical, fomentant en les
alumnes una nova forma de treballar, de comunicar-se i d'aprendre. Enguany les activitats de formació han estat un taller de cançons tradicionals d'arreu del món i un taller de plàstica basat també en l'art de diferents cultures. Les alumnes de segon de la nostra escola han estat les protagonistes de representar una cançó tradicional del Japó (Àsia) titulada: Sakura. Per complementar aquesta representació es va confeccionar la vestimenta típica inspirada en la cultura japonesa amb estampacions de flors de diferents colors.
El resultat ha estat molt reeixit, doncs les cançons eren molt boniques i el vestuari i atrezzo molt creatiu!
 
HEM GAUDIT MOLTÍSSIM FENT 
AQUESTA ACTIVITAT!!!

Entrades populars d'aquest blog

UNA NOVA ETAPA

1r de primària Una nova etapa amb molta il·lusió!


ASSEMBLEA CICLE INICIAL

Assemblea Cicle Inicial del segon trimestre: ORDRE